Új hozzászólás Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    Everybody's gone to the Rapture

    Hogy is fogalmazzak? Eléggé felemás érzésekkel keltem fel a fotelből a End Credit's után. Amilyen érdekesen és izgalmasan indul a játék, úgy vált egy idő után egyre vontatottabbá és már-már unalmassá az egész. Nem is maga a történet, az pont hogy fenntartja végig az ember kíváncsiságát, csak maga a játékmenet vált monoton területbejáró sétálássá. Mert hiába szép, sőt néhol egyenesen gyönyörű a látvány, hiába hangulatos és magával ragadó a zene, hiába valósághű a kis angliai város és a benne lakó emberek (a szinkronszínészek hangjátékáról nem is beszélve), egész egyszerűen annyira minimális az interaktivitás a játékban, hogy az ember szinte elbóbiskol miközben a bal analóg kart nyomja előrefele hogy egyik helyről a másikra jusson.
    Bevallom őszintén csalódás nekem a játék. Pedig bőven volt potenciál benne (látvány és történet szempontjából egyaránt), de nincs mit szépíteni, ez itt kérem egy hatalmas kapufa.
    Azért nem bánom, hogy végigtoltam, és biztos elő fogom még venni valamikor (a platina se tűnik túl macerásnak), de hogy a Firewatch sokkal jobban bejött, az egyszer biztos!

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Új hozzászólás Aktív témák