Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    válasz tepenzed #82546 üzenetére

    Viszont ennyi erővel felesleges megvenni az új PS-t, hiszen hamarosan jön a PS5, ami még erősebb. A lényeg, hogyha valaki most akar játszani, nyugodtan megveheti a PS4-et, ha érdeklik a címek, nem fog csalódni. A szériahibákat már javították (és azok messze nem voltak olyan vészesek, mint az prevgen első kiadásai), a játékok szépen futnak (persze, mindig lehetne több/szebb/jobb, de...), a multis közösség nagy, a használt árak pedig elértek egy normális szintre.

    Biztos fasza lesz az új PS, és ha megtehetem, az elsők között ruházok be rá, mert miért ne, de addig felesleges hanyagolni a konzolt, mert egyszer majd jön valami jobb. Ha most vesz a kolléga egy PS4-et, azt garantáltan el tudja majd adni, hiszen még garanciás is lesz, és az újabb konzolok megjelenésekor sokan keresik a használt előző generációt.

    (#82553) Zedz: a megjelenéskor voltak FPS dropok, de mára kigyomlálták őket, teljesen simán fut. Mondjuk minden relatív, a The Witcher 3 topikban volt olyan, aki diavetítésként jellemezte a 60 FPS-t.

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák