Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    Na, Killzone Shadowfall kivégezve ;]
    Egy kis vélemény amit persze nem kell valósnak venni..: azok az oldalak, akik erre 6-7 pontot adtak nem normálisak. Őszintén és bántás nélkül, azok akik erre 6 pontot adtak a COD Ghosts-ra 7 -et, azoknak valami betegségük van, vagy csak szimplán le lettek fizetve de csúnyán. ( www.videogamer.com , www.metacritic.com stb..)

    A játék elejétől a végéig gyönyörű, én a Crysis 3 FHD Ultra elé tenném, de ezzel persze lehet vitatkozni. A sztori élvezhető, érdekes még úgyis, hogy ez az első Killzone amivel játszottam. Egyetlen egyszer éreztem úgy, hogy kissé "rekurzív" a dolog, kb. 6-7. fejezetnél 5 percre egészen. A vége a játéknak nagyon meglepő és váratlan, egyáltalán nem klisés (vagy hogy kell írni :DDD ). Majd ezután az amúgyis meglepő végződés után van még egy csavar benne :B
    Többet nem árulok el, az már spoiler lenne, de szerintem az elmúlt 5 évben nem játszottam olyan FPS játékkal, ami így lekötött volna. Mindenhol ott van a toppon. Egyetlen egy kis apróság van: a játék vége felé az irányítás kicsit néha meg tud bolondulni (tényleg nem vészes, lehet, hogy én bénáztam), dehátna.. jön majd 1 peccs 1 hét múlva.

    Szóval aki egy Kállógyútí öccáötvehat: Gószc -ra jóval több pontot ad, meg egy Dead Rising 3 -ra ami grafikailag nulla meg egy Ryse -ra ami tetszetős és jó, de tényleg iszonyatosan repetitív szerintem az erősen nem való a független szakirodalom élére :R Nálam bőven 90% körüli.
    És akkor most jött el az idő, hogy teljes mértékben figyelmen kívül fogom hagyni az összes gyökér oldal értékelését. Metacritic: CoD Ghosts 79 szerkesztői 2.9 felhasználói értékelés, Killzone 74 szerk. 7.2 felhasználói. Hm.. gyanús..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák