Új hozzászólás Aktív témák

  • mrhyper

    csendes tag

    Nah, hazaértem egybe az idei PlayIT-röl.
    Előljáróban annyit, hogy fajunk valóban kihalásra van ítélve, ennyi vadállatot egybe tényleg ritkán lát az ember :)

    Nah, akkor az ide tartozó információk, hátha érdekel valakit :)

    Kint volt a magyarországi sony képviseletében egy csóka, hálistennek olyan, aki kente-vágta a ps4-es, illetve psn-es dolgokat, jól ki is faggattam :D

    Psn+ nál, még az ingyenes, 14 napos trial-hoz is kell mindenképpen bankártya adatot megadni, és ha lejár a 14 nap, akkor amennyiben van fedezet a számlánkon, autómatikusan meghosszabítja az éppen adott áron 90 nappal! Erre tessék odafigyelni szerintem!

    Az összes, azaz az ÖSSZES magyarországi disztibútornál elkelt mindent gép előrendelésben, mindegy, hogy csak gép, vagy bundle-ról beszélünk!
    Kövi szállítmány jan. közepén, utána pedig folyamatos szállítmányok, szóval akinek most nem jut, azért belátható határidőn bellül kapni fog.

    Azért a rendezvényen cseppet szánalmas volt, hogy a one bemutató után a programfüzet szerint a ps4 bemutatója kellett volna, hogy következzen a nagyszimpadon, helyette inkább kvízjáték volt..látszik, hogy a rendezvény egyik támogatója a microsoft volt :)

    Hoztam 2db. 14 napos trial kártyát psn+ ra,hajrá :)

    NNAQ-TJNL-74CG
    359K-KBN8-P9F8

    Aki valami oknál fogva nem tud élni ps4-es kulacs nélkül tovább, annak a keletinél holnapi nap folyamán szívesen adok, hoztam egy párat :D

    Nagyjából ennyi, többi nem tartozik szervesen ebbe a topicba :)

    A hostess lányok nagyon szépek voltak, sokan csak 11-12 körül jutottak be 3-4 órás fagyoskodás után, hálistennek párom hostess-ként volt kint arendezvényen, így engem be tudott vinni mindenféle sorbanállás nélkül :) Voltak jópofa programok (cosplay-es csajos nyami :D ) , de a nagy tömeg miatt szinte lehetelne volt sokmindenhez odajutni. 12-16 év között volt a legnagyobb tömeg. Aki igényli, pár képet szívesen töltök fel, illetve videót is :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák