Új hozzászólás Aktív témák

  • boost

    addikt

    Pénteken elkezdtem és hétfő este befejeztem az Uncharted 4-et. Előtte már lassan két hónapja, idő és más hobbik / elfoglaltságok miatt nem játszottam komolyan, így volt némi géminghiányom is.

    Kezdetben csalódás volt maga a játék. Az elején a grafia sem volt olyan fantasztikus, főleg a remaster UC collection után, sőt, a játékmenetben sem éreztem fejlődést. Ez volt jellemző a játék egyharmadára. Itt még komolyan túlértékeltnek tartottam a 95 pontokat, és olyan 75-re taksáltam.
    Aztán a játék közepén bejött az új játékmenet, a vezetés, nagyobb terek. Érezni lehetett, hogy játékmenetben is sokat átvett a The Last of Us-ból, ami jót tett neki, és így nálam 75 pontból felmászott 85 pontra. Nekem úgy tünt, hogy a grafika is szebb lett a játék végére, mint az elején volt.
    Amit kifejezetten hiányoltam, és kihagyott ziccer volt, hogy azokon a részeken, ahol kifejezetten többszereplős volt a cselekmény, nem lehetett szereplőt választani, és őt irányítani, pedig nagyon adta volna magát.
    Mint minden Uncharted/TheLastofUS játék, a sztori kicsit leült a közepén, és ismételte magát ( megtaláltuk a kincset! ja, nem, de megmutatja hogy hol van! Megtaláltuk a kincset, ja nem, de megmutatja, hogy hol van!).
    A műfajhoz képest kicsit talán hosszú is lett, ami meglepetés ahhoz képest, hogy az előző részek milyen rövidek voltak. Kicsit jobban meg lehetett volna vágni a forgatókönyvet.

    Összességében tetszett, nálam eddig év játéka, ami nem nagy szám, mivel kb ez a második játék idén, amivel komolyabban játszottam. Ajánlom minden "keveset játszom" PS4 tulajnak.

    A gépet (1216) még nem hallottam ennyire süvíteni, mint UC4 alatt.

    Kicsit majd még nyomogatom, megnézem a trófeákat, ha lesz időm a köv. hetekben. Következő játékom a No man sky lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák