Új hozzászólás Aktív témák

  • Prof01

    veterán

    válasz A`rpi #84853 üzenetére

    Relatív, de mihez tudod viszonyítani? Nincs sok hasonló játék a piacon. Szerintem a Taken King-ben bőven van annyi, hogy még az a casual játékos is megkapja az elegendő tartalmat (értsd: 20-30 óra), aki az end game-ig se jut el, tehát nem megy Raid-re. Maga a sztori küldetések és a Strike-ok kiteszik ezt az időt és akkor még ott a kompetitív multiplayer is. Igazán a pénzénél a célközönség van, azok a játékosok, akik az MMO stílusú újrajátszhatósága miatt veszik, ők 1000 óránál többet is bele tudnak tenni.

    A The Division is ez a stílus, de ott az a probléma, hogy nincs igazi end game tartalom benne, ami le tudná kötni a játékosokat. Egy Raid-szintű tartalom hiányzik, szerintem. Az Incursion sajnos nem lett az, amit sokan vártak tőle. Kb. 100 órám benne van, szóval simán megkaptam érte a forintosítható, élvezetes órákat, mégis elégedetlen vagyok, mert hatalmas ebben a játékban is a potenciál, de így egyelőre félreteszem és majd talán visszanézek rá a második évben, ha jókat mondanak róla.
    Ezek ilyen játékok, a Destiny is hatalmasat fejlődött a 2. évre. Előtte nem biztos, de most már nyugodt szívvel ajánlom minden játékosnak, különösen, ha megvan a társaság hozzá (ha nincs, akkor szívesen segítek, elég nagy a klánunk ;) ).

    [ Szerkesztve ]

    Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Új hozzászólás Aktív témák