Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz zedok #89055 üzenetére

    PS4 tulajoknak (ha nem volt még meg a PS3 idejében) kötelező az Uncharted trilógia és azután a U4 is. Amikor megjelent az első rész szakújságíró a játék tesztjében azt írta, hogy az első játék amiért megéri PS3-at venni. A részek egymás után jobbak és szebbek lettek, ami a 2. rész után hihetetlennek tűnt.
    Az egyik (egyesek szerint) a legjobb kalandjáték, és az új részben sok helyen olyan hitetlen látványvilágban lesz részed (egy jó kijelző nyilván szükségeltetik ehhez) hogy az állad leesik. De tényleg, hiszen hiába a 500k gamer pc ha ilyenre jelenleg nem képes a PC-s játékipar. Mindemellett teljesen folyamatos a megjelenítés, míg maga a játék élvezetes és kalandos, néha fejtörős, tipikusan Uncharted-es.
    Ha elfogadsz egy jó tanácsot, akkor a trilógiával kezded amit ~8k körül megkaphatsz hibátlan, használt kivitelben majd hasonló módon beszerzed a 4-et is (én pölö 10k-ért vettem csak celofán nem volt rajta). ;) Lényegesen olcsóbban jössz ki mintha Store-ból vásárolsz, plusz később eldöntheted megtartod-e vagy eladod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák