Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    válasz SenorDave #91072 üzenetére

    Valóban nehezebb ölni, mint bf4ben, de meg lehet szokni. Tank ellen assaultnak van letámasztós 'rpg', je, plusz van tank elleni puska is, csak ezeket szépen ki kell oldani.

    Nekem nagyon tetszik , amit a bétában látok, a hibák egy része remélem csak a béta állapot miatt van (meccsek után a fele csapat már indulhat is, a többiek várnak egy percet), bízom benne, hogy a framerate is javulni fog. És ugye több szállítójármű kéne főleg az e pontra, mert az az egy szem dzsip, ami nagy ritkán oda spawnol nagyon kevés, de legalább jó messze van mindentől.

    Viszont pozitívum, hogy ha partiban vagyok valakivel, akkor automatikusan bedob az illetőhöz. Az újfajta, lassab harcstílus is nagyon jó. Egy délutánnyi bf1 után visszatettem a 4et pár kör erejéig, és érethető az iramváltás (ahogy az is, hogy az fps érték magasabb a 4ben, pedig ott is voltak vele gondok).

    A szerelemvonat nagy ötlet, remélem a többi pályán is lesz ilyesmi. Végre tényleg működik, hogy ha többen foglalunk egy pontot, akkor gyorsabban ketyeg.

    És alapból nagyon adja az 1. Világháborús hangulat. Jól meg fog férni a bf4 mellett.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák