Új hozzászólás Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    válasz Mister_X #92906 üzenetére

    Ha kézbe veszed és nyomogatod, akkor nyekereg a műanyag, így értem. Ezzel szemben a Slim az sokkal jobban egyben van. Persze igen, az asztalon tartva ennek semmi jelentősége. De számomra mégis minőségibb érzést kelt.

    (#92909) Da Shep: A játékok letöltése közben szépen megy max. sebességgel is (ami nálam olyan ~53 Mbps), és azt jobban is tartja mint a régi konzol esetén. Valószínűleg jobb minőségű vezérlőt raktak bele, és nyilván sokkal előnyösebb az AC-s kapcsolat, erre akartam utalni.

    (#92911) baker_: Nagyon még nem tudtam játszani vele, mert a tegnapi napom elment arra, hogy megpróbáltam az ~1 TB-os mentésemet visszaállítani (kb. 6 óra). Viszont a háromnegyede körül kiírta, hogy sérült a mentés, aztán újraindult a konzol mintha csak most kapcsoltam volna be (kétszer próbálkoztam). Vagyis a mentésnek lőttek és tölthetek le mindent még egyszer. :W
    De amúgy a DOOM-ra vagyok a legkíváncsibb, mert nálam eddig az volt az ami a legjobban meg tudta izzasztani szegényt. De olyan szinten is, hogy arra már azt mondtam én is, hogy azért kicsit már zavaró.

    <-ƘƘ->

Új hozzászólás Aktív témák