Új hozzászólás Aktív témák

  • zzeN

    aktív tag

    KSZ új közleménye, megérkezett hozzájuk a PS4.

    .
    .
    .

    Felhívjuk a figyelmedet, hogy a futárszolgálattal leadott csomagok módosítási lehetőségét lezártuk annak érdekében, hogy elkészülhessünk a feldolgozásukkal. A csomag tartalmát ugyan már nem, viszont az előrendelésed átvételi módját még ma, 11-én 18:00 óráig módosíthatod futárszolgálatról személyes átvételre!

    Csütörtökön éjszakai nyitással készülünk a megjelenésre, fontos tudnivaló ezzel kapcsolatban, hogy személyes átvétel esetén csak és kizárólag azokat az előrendelőket tudjuk kiszolgálni PlayStation 4 konzolokkal, akik visszaigazolt, 2013.11.30. dátum előtti leadott előrendeléssel rendelkeznek, és a személyes átvételt választották a rendeléskor, vagy az átvétel módját ma 18:00-ig módosítják személyesre. Az érkezéseteket 12-én este 21 órától várjuk, sorszámosztás végett.

    Sajnálatos módon az induló készletünk már előrendelésben elfogyott, így az éjszakai nyitásban a fentebb említett előrendelőinken kívül más játékosokat, vásárlókat, új generációs konzollal már nem áll módunkban kiszolgálni.

    * Azokat tekintjük PSC előrendelőknek, akik a megjegyzés rovatunkba beleírták a PSC ID-jüket. Az átvételi módosítási kérelmet az oldalunkon az adatlapod belépve tudod megtenni.

    Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne keress minket bátran a konzolok@konzolokszervize.hu
    emailcímen.

Új hozzászólás Aktív témák