Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz Lackooo84 #94798 üzenetére

    4K géming ideje még nem jött el játékkonzolon, ebben szerintem sokakkal egyetértünk itt, igazából ez szerintem tény. Mi azzal járnánk a legjobban ha 1080P felbontásban hoznák ki a maximumot a gépből.

    Szerintem nem ez a prioritás, de ne legyen igazam... És igazából egy cím láttán én messzemenő következtetést nem vonnék le, lehet a TR pont egy kakukkolás lesz 4K módban.

    Nem tudom elképzelni hogy a fullhd-s összkép szebb legyen mint a 4K-s, hiszen a lehetőség adott hogy a maximumra csavart fullHD-s rendert skálázzák fel 4K-ra, nem pedig egy nagyobb felbontású de szegényesebb grafikájú valamit. Utóbbinál borítékolható hogy a grafika szerényebb lesz, legjobb esetben nem lesz annyira "recés" szerintem ez túl nagy áldozat lenne.

    Ha ez a TR esetében igaz lesz, akkor az csak számomra annyit jelent, a fejlesztők nem jól balanszoztak. Persze üzlet politikai szempontból, értsd TR miatt kevesen fontolják meg a 4K TV vásárlását, hiszen fullhd-ban sokkal nagyobb élményt nyújt.

    Ennek nem szabadna törvényszerűnek lennie (üzletileg), hiszen így akit meggyőztek 4KTV a vásárlással, annak csalódás lesz a 4K-s mód, bár nem biztos. A placebo hatás még ottan...

Új hozzászólás Aktív témák