Új hozzászólás Aktív témák

  • #45378816

    törölt tag

    válasz A`rpi #96475 üzenetére

    A pc-t azért sajnálom, mert sok évig meg volt, csak egyszerűen olyan lett a közösség, hogy mindenhol a csalás meg mások ajnározása ment illetve tarthatatlanul magasak voltak már a game confgihoz szükséges árak.
    Ezért nem kívánok már pc-vel játszani többet, játszani. :)

    A konzolra, pontosabban a ps4-re azért tekintek elsődlegesként, mert ezen a platformon találtam meg a magam elvárásainak megfelelőket.
    Legyen online lehetőségem, mert igazából csak azokat preferálom, a multi legyen tiszta fairplay és ne hömpölyögjön a kulában a sok trágár 12-15éves gyerkőctől illetve úgy menjen az a videójáték, ahogy az meg lett írva. :) (jó párszor fizettem 15-20ezret vagy többet is, aztán majd fél év volt mire játszható lett valami, közben konzolon a megjelenés óta hibátlanul működött, például mortal kombat x)

    Fentebb lehet félreértés volt, de nem azért váltam meg a géptől mert, hogy jön a pro, az csak egy alternatíva volt, amikor eladtam a ps4-em, hogy ha majd esetleg valamikor megjelenik egy "újabb" kiadás, akkor arra beruházok, ha lesz rá módom és lehetőségem.

    Nem részletezném az okokat, de tény meg kellett válnom sajna a konzoltól, de most a lényeg, hogy úgy néz ki idén lesz lehetőségem újat venni és mit ad isten megjelent a pro (amivel amúgy is úgy számoltam, hogy csak 2017 tavaszán várható és majd akkor veszek), szóval ha már nincs ps4-em, akkor inkább arra ruháznék be és azért gondoltam ezt utolsó gépnek, mert tényleg remélem, hogy talán 2020ig kiszolgál majd. (aztán egész egyszerűen nem szándékozom ps5-re/nextgen-re költeni tovább)

Új hozzászólás Aktív témák