Új hozzászólás Aktív témák

  • #20844032

    törölt tag

    válasz marilllyo #98206 üzenetére

    1. Szánj rá időt. Felesleges rohanni, inkább mindenhol ötször körül nézni. Aztán még ötször. És után mégkétszer, majd ismételni az egészet :D Minden amit látsz, okkal látod. A távoli helyek, amiket megláthatsz, az utad része lesz. Jelentőséggel bír. Az ellenfeleid mozgást figyeld meg. Ne ronts rájuk, hagyj időt mozogni, hogy megfigyelhesd a mozgásukat. Különösen a bossoknál. Olvass el mindent, hallgass meg mindenkit.
    2. Ha valahol nem jutsz tovább, a legkisebb akadály is legyőzhetetlennek tűnik, az csak annyit jelent, hogy túl korán értél valahova. Nem állsz még készen rá. Másfelé kell menned. Ha azt gondolod, hogy nincs más út: van. Nem veszed észre. Kutasd. Első szabály.
    3. Meg fogsz halni. Sokszor. Ezt jobb tisztába tenni az elején. Ezekben a játékokban a halál nem azt jelenti, mint a többi játékban. Organikus része. A játék minden pillanatban az orrod alá fogja/akarja dörgölni, hogy sosem lehetsz elég jó. Egy idő után mindent meg fogsz érteni, és tökéletesen átlátod az egész progresszt, sőt, ha betartod az elő szabályt, még uralni is tudod, de odáig le kell győznöd magadban a tévesen reagáló önbecsülésed. Ezen hullanak el a legtöbben.

Új hozzászólás Aktív témák