Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    válasz proly01 #99623 üzenetére

    Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát véleményét :R
    Ezek alapján és főleg amit ribarszki kolléga írt valószínűleg maradok az original PS4 emnél. :) . Igazából én is ezen agyaltam,hogy nincs szívem 60 ért eladni mikor ezelőtt nem egész 1 évvel 108 ért vettem és aztán így buknék ugye 48 at plusz a PRO ra még rákellene költeni olyan 70-75 öt ami így már 118 ami majdnem gyakorlatilag már egy pro ára. Arról nem beszélve hogy VR biztos nem lesz 4K tvt nem tervezek venni kb 4 évig ha valami közbe nem jön pl bedöglik a jelenlegi ami másfél éves .Multizni egyáltalán nem multizok csak kampány és extrák. Ezen felül még ráadasul ott van hogy heti kb 5-10 órát játszom ezt álltalaban 2 szerre, és most is amit 2017 végéig meg tervezek venni az a final fantasy XV az új Rezi a Days Gone ha kijön és az új god of war. Ezért prot venni jelenleg nem látom nagy értelmét. Én megmondom őszintén tesztek alapján azt hittem hogy látványos grafikai változást hozott a vérfrissítés de felhasználói tapasztalatok alapján nem úgy veszem ki mintha hanyatt estek volna tőle a full HD tvt használók.
    Ennek fényében pro es kontra hogy:
    Érték allóbb a pro nyilván bár ha majd elszeretném adni akkor ha most jelen feltételek mellett beruhazok rá
    Sem fogom tudni majd egyszer úgy eladni hogy viszonylag jól száljak ki belőle.
    Az új, újra 1 éves garancia.
    Kontra: minden fentebb említett dolog és amit írtatok.Illetve megdöbbenve hallottam hogy talán még hangosabb mint a 1216 os széria ami nekem nagyon negatív.Tudom ez kényes téma nem is szeretnék ebbe belefolyni vagy belemenni csak annyi hogy nekem a jelenlegi is elég hangos és zavaró főleg mikor már 4óraja pörgeti maxon a ventilátort igen monoton tud lenni.Akkor mit mondanék errre?!
    Akkor inkább használom ezt amíg lehet,véleményem szerint ezeknek az exkluzív dolgoknak úgy is van egy minimum kereskedelmi áruk ami alatt nem adható így megszabva a csere bere adok veszek árat ami nem mehet ez alá.Ez szerintem az originál PS 4 nel 50 a PRO nal 100 K . Ha értitek? Miért menne lejebb a ps4 ára már? Max ha probol kijön valami újítás esetleg slim ből akkor el tudom képzelni hogy még egy 10essel 15el lejebb megy az original. Akkor persze a pro is esik és akkor egy mostani pro lehet lesz 80-90 ert (hozzá teszem már most is van 110ért fent) és akkor megint más lesz az árrés mint jelenleg.Mert jelenleg én is abba a kategóriába esek akikkel a leginkább kicseszett a Sony és a legnagyobbat buktak a befektetésükkel. Ami félőbb hogy teljesen kivonják a forgalomból 1 éven belül.Senki sem akar majd ilyet venni mert lesz a slimből meg a probol is még 1 halkabb kisebb stb. verzió és bla bla....persze ez már mind csak találgatás.
    A lényeg hogy jelenleg szerintem a simaról nem éri meg nekem ilyen feltételek mellett váltani gyakorlatilag csak az újabb 1év garancia miatt mert másban nem hozna annyi pluszt ezek szerint.A többi meg még a jövő zenéje.

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák