Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz lipitloty #10043 üzenetére

    1) Erdemes figyelgetni, aztan ha latsz valamit nagyon olcson, le lehet ra csapni. PS4 topikban vannak amugy ilyen vandorlemezek is, amik mennek ingyert kezrol kezre, arra is be lehet jelentkezni, nagyon szimpatikus kezdemenyezes, es eddig amennyire tudom meg nem fordult elo olyan, hogy egy lemezt einstandolt valaki. Persze ez csak akkor jatszik, amikor mar megvan a konzol, az ugy nem fair, hogy betarazunk belole, hogy majd jol jon. :)
    1b) Nem biztos, hogy lemezen eri meg a dolog, ps store-ban neha vannak nagyon jo "csomagos"/"collection" akciok, amikoris digitalisan egyben van egy egesz sorozat, es meg olcsobb, mint egyenkent lemezen (pl nathan drake collection).

    2) Itt nezelodj. Lehet a dologbol kellemetlenseg, de elvileg az alapjatek mukodni fog. (Amugy azt hiszem, hogy ha igenyed van magyar feliratra, akkor erosen ajanlott a magyar regios store meg lemezek. Ebben nem vagyok biztos, ha hulyeseget irtam, valaki javitson ki plz.)

    szerk: Illetve udv a klubban, a controllert eleinte nehez lesz megszokni, idobe es idegallapotba fog telni, de ha sikerult, utana boven karpotolni fog a jatekok minosege, a csalok hianya, es az egesznek a "csak mukodik" jellege, nagyon kenyelmes. Jo szorakozast! :R

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák