Új hozzászólás Aktív témák

  • snots

    tag

    válasz Moby #102007 üzenetére

    Jól van na, nem várom el a 4k-t 2022-ben, majd inkább 2032-ben, remélem, hogy akkor már elvárhatom majd, vagy nem tudom, hogy mikortól szabad. :D

    Nem mintha számítana, mert nem igazán releváns, csak kiváncsiságból megnéztem. Az első 4k képes kijelző 2001-ben jelent meg, az első 4k-s broadcast (tehát amit már ugye a parasztok is nézhettek) 2016-ban élesedett, tény, hogy nem Miskolcon.

    Azt gondoltam, na, hogy mostmár lehetne akár standard is, főleg, hogy a marketing (amivel nincs baj ugye mint tudjuk, meg amúgy is hülye, aki elhiszi) már jópár éve úgy adja el a vidkártyákat, hogy na, ezzel aztán 4k. Tudjuk, bevett szokás, olyan, mint a minden foltot kivevő mosópor. Kretén vagyok, ezt többen megerősítették már, de ennyire talán mégsem. Csak tapsolni azért ne kelljen már hozzá. Ilyenkor szokott előkerülni a megdönthetetlen érv, hogy csináljak jobbat, ez nálam ilyen örök kedvenc.

    Mindegy, inkább befejezem, könyveljük el, hogy hülye vagyok, valószínűleg már így is marad. Túl sokat akartam, aztán nem bírta a farkam.

    4k marad a filmnézésre még egy jó pár évig akkor.

    Béke, meg ilyenek. Flame-elni meg végképp nem akartam, mindenkinek személyes dolog, hogy minek örül, mit fogad el, mi tetszik neki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák