Új hozzászólás Aktív témák

  • edeleny

    őstag

    válasz lo_jo #107008 üzenetére

    Márpedig az én lelkivilágomat teljesen összetörte ez a szakálas Luca. Már csak azért is, mert legyen Olasz, Francia, Kínai név, van egy gyönyörű, tündéri, aranyos , pöttöm Luca nevű lány ismerősöm. Egy szőrös muksót bámulni Luca-ként (azt sem bánom ha kerekeskútnak ejtik), meglehetős kulturális sokk! :)

    Akkor mindenkinek a lemeztémáról utoljára:
    PS1-em volt. Olvasgatva a specifikációkat, SSD, és bővítés, felfedezve (még fedezem) a menüt joggal feltételeztem, hogy 23 évvel az első PS-em után valahogy csak elért oda a technika, hogy ne kelljen lemez!
    (vártam, hogy kijöjjön a tálca, el tel egy kis idő, mire rájöttem, hogy megy bele a lemez :) :) :) )
    Bárki, aki félre értett nem akarok lemezről játszani, épp az a bajom, hogy legszívesebben eltenném a szekrény hátuljába.
    Van itthon több PC, miegymás, lemezem hosszú évekóta nincs. A lemez idejétmúlt konstrukció. Amikor a most 18 éves gyerekem sinkózott hat évesen a CD-en, akkor kivágtam az összeset! Majdnem a szomszédba kellett menni, amikor valami nyelvlecke CD-t le kellett volna játszani!

    Hagyjuk, ennyit nem ért az egész!

    Egyébként decemberben, ebben a fórumban beszéltek le, a csak Digital Editionról, hogy milyen jó a lemez..... :)

    Ja, akkor még egy kritika, ígérem az utolsó!
    Anno, a lemez körítése, a DVD tok (CD???), a hozzá adott leírás, az minőségi volt. Ki lehett tenni díszként a szekrényre.
    A GT7-et, és a Frobbiden horizont west-et kértem hozzá. Már megbocsásson az erre érzékeny lelkű közönség, de annakidején a piacon árult másolt DVD-nek volt ilyen tok minőségük! Értem én , hogy letöltök mindent a netről, de kiábrándító!

    [ Szerkesztve ]

    Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.

Új hozzászólás Aktív témák