Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    Topikgazda

    válasz KaitouP #120926 üzenetére

    Na jó... most a Konami betolt egy rahedli Silent Hill projektet nagy fellendüléssel, de a háromnegyed órás bemutatóból egyáltalán nem az jön le, hogy értenék azt, hogy a Capcom hogyan támasztotta fel a Resident Evil szériát.

    Silent Hill 2: Úgy néz ki, nem lesz részekre bontás (de timed exkluzivitás igen, amit hülyeség is lett volna a Sony részéről nem nyélbe ütni), de könyörgöm... Bloober. Semmi közük az eddigi játékaik alapján a Silent Hillhez. Miért ne lehetett volna az eredeti japán gárdát összeverbuválni? James ráadásul hülyén néz ki, a szinkronja is ratyi, váll feletti kamera lesz... nem vagyok meggyőzve. Egyáltalán.

    ● Silent Hill: Townfall: Új játék, megint nyugati csapatnak kiszervezve. M I É R T? Japán horrort kérünk.* Persze egyelőre semmit nem tudunk róla, de maximum Downpour szintű cuccra számítok.

    ● Return to Silent Hill: Film, a második részt feldolgozva. Hivatkozik a muksó arra hogy mekkora siker volt az első film - hát nem palikám, nagyon nem. Szódával elment. Minek is ez tehát? :U

    ● Silent Hill: Ascension: Megint valami olyasmi, ami totál idegen a szériától - real time közösségi experience. JJ Abrams. Mi ez, minek?

    ● Silent Hill f: A fenti csillagocska erre a címre értendő. Vadiúj, JAPÁN Silent Hill a Higurashi no Naku Koro ni (When They Cry) mangakájától. A visual novelt/animét illik ismerni a horrort szeretőknek, baromi jó cucc (műfajában szerintem kult), érződött az egész traileren egyébként, hogy ki dolgozik a játékon. Ez egy jó irány lehet, szemben a nyugati csapatoknak kiszervezett szarságokkal.

    Nem drága Konami, ez így nem fog menni... tudom, ne legyünk előítéletesek, meg várjuk meg hogy mit hoztok, de úgy érzem, nem kellett volna anno Kojimát elengedni, legalább addig, míg megteszi az első lépést a széria feltámasztásáért.

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák