Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Nem tudom mikor jött ki az első trailer, teaser a Ragnarokről, de már akkor megjegyeztem, hogy nem sok változást látok a megjelenítésben és most vmelyik távolkeleti lap, oldal, blog, tudja hónaljam ezért is pontozta le, hogy olyan mint egy dlc, nincs nagyon fejlődés.

    Én gondoltam tegnap egyet és a kolleksöből próbáltam streamelve játszani a 2018-as GOW-ot, de annyira lehányt fosh volt, hogy skippeltem is gyorsan. Viszont a korábbi mentést azonnal beajánlotta és fel is ismertem a helyet, Atreussal azon versenyeztünk melyikünket szecskázzák fel hamarabb.

    Mivel a Saints Rowot ma "kivittem", letöltöttem a GOW-ot és bizony a pofám leszakadt. 4 éve még nem oleden nyomtam, de most sokszor csak megálltam és néztem a környezetet, lélegzetelállítóan gyönyörű.
    Szóval az a helyzet, hogy ez a játék még mai is olyan baszón szeretkezőn néz ki, hogy innen hova lehetne fejlődni? Bár egy generációval feljebb talán érezhetnénk többet is, de respect a Sánta Mónikának, mert négy éve kihoztak mindent a vasból amit lehet.

    Azt kicsit furcsáltam, hogy itt nem volt felajánlás korábbi mentést illetően, ezért elkezdtem elölről, most meg vakarózom, mert szívem szerint ezt nyomnám végig és úgy a Ragnaroköt.

    Azt szintén nem vágtam, hogy miért érzi úgy a játék, hogy nem alkalmas vagy a kábel, vagy a megjelenítő hdr-hez és ellenőrizzem a ps4 beállításait.
    Nem vagyok otthon a gaming programozásban mint Phelan a Beképzelt, de azért örültem volna ha a játék azt írja, hogy a ps5 miatt nem oké a hdr, de ezek szerint erre nem pimpelték fel a játékot.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák