Új hozzászólás Aktív témák

  • ricshard444

    veterán

    válasz zozika84 #123318 üzenetére

    Számomra a misztikum amit felépitett a 18-s rész, az sajnos megugorhatatlannak bizonyult.
    Az a tátott szájjal nézés nagyon kevés helyen /konkrétan 1/ volt meg és úgy váratlan dolog számomra nem is történt, mindig csak izgalmasabb dolgot tudtam elképzelni az adott helyzetekben, mint amik történtek. Olyan földhöz ragadtnak éreztem, az epic látványos momentumok sem voltak tv-t átszakitóak, pedig ha már itt poénkodunk: én is OLED-n játszom. :D

    Félreértés ne essék, jó játék, de ennyi év várakozás után mind minőségben, mind történet szempontjából sokkal többet vártam. Eddig az összes résznél hozta a Santa Monica. A számok nem engem bizonyitanak, de sok emberrel beszéltem, aki még igy érez, mint te és én Zozika. Olvastam olyat is, hogy az első rész 96% akkor ez mindenképp 100% és meg is kapta ezáltal, de ez nem igy kéne működjön, mert a tökéletestől igen messze áll.

    2x találkoztam Gamebreak buggal, úgy, hogy még a PS is lefagyott, a karakterek animációi néhol hiányosak, a Map elrendezése roppant fárasztó tud lenni mikor keresed a dolgokat. A Hitboxot nagyban javitották /nem tökéletesre/, de a kamera eldobással nem tudtak mit kezdeni és emiatt meghalni sokszor Berzerker harc közben, mert nem látom hol van..., na az vicces. Mikor világot robbantó nagy dolgok történtek a képernyőn azt éreztem, hogy a PS4 miatt az az effekt úgy kipukkant rágógumi szintjén marad meg, mert valahogy el kell futni.

    Aki végtelenül élvezi annak nem szeretném elvenni a kedvét, csupán nem értem a 100% értékeléseket.

    Vannak dolgok...

Új hozzászólás Aktív témák