Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz penge111 #132293 üzenetére

    Egy kicsit bővebb lére eresztve. Xboxon játszottam eddig így az ottani állapotok alapján írok most.

    Első indításkor az első feladat elvégzése után Ramonától a Wild West Rampage asztalt kapod meg örökbe. Ő ad további Eventeket és egy Tournamentet (kvázi a játék oktatómódját csinálod meg így) amiket jól teljesítve gyűjthető jutalmakat kaphatsz akár 24 órás Pinball Passt is. A Pinball Pass (PP) a játék egyfajta gyűjteménye az összes elérhető asztalnak (kivétel a Marveles és az Indiana Jones asztalok) különböző időtartamokra. Alapból 1 hónapos és 12 hónapos előfizetés létezik. Van még annyi csavar hogy ezeket Pinball Coinokból (PC) lehet megvenni - ezek mindenféle haszontalan díszítő bizbaszok megvételéhez is kellhetnek, de ezt ugorjuk is át gyorsan :DDD :C. Az egy hónaposhoz 150 PC kell ami 5200 forintba kerül, míg a 12 hónapos 1200 PC ami 34900 forintot kóstál.

    Az asztalok árazása: Az egyedi asztalok 1900 - 3500 forintba kerülnek, a Bundle csomagok 3500 - 5500 - 8300 forint között érhetőek el.
    A korábban vásárolt asztalok (Zen Pinball 2/Pinball Fx 2 - Pinball Fx3) most sajnos nem hozhatóak át mint a korábbi részek esetében.

    Mint írtam az első játéknap alkalmából kicsi odafigyeléssel be lehet húzni egy 24 órás PP elérést és akkor szinte az összes asztalt ki lehet próbálni. Ezt úgy kell kivitelezni egyébként a legbiztosabban, hogy miután elérted az 1 napos PP-t ki lépsz a játékból, megveszed a Marvel és az Indiana Jones asztalok kivételével az összes asztal Trial kiadását majd letöltöd őket és újraindítod a játékot. ezután szabad a vásár egy napig, de később is lehet az Eventek által hasonló jutalmakat szerezni majd.

    "Röviden" ennyi. Én bár személy szerint nem kedvelem annyira ezt a Westernes asztalt valószínűleg játszani fogom ezt az új részt is és veszek majd ide is asztalokat - A Zen Originals Collection 1-et majd biztosan meg páromnak a My Little Poniest a Williams asztalok közül meg a World Cup 94-et (az igazi pontdobáló asztal :C )

    És írok Szabó "Ghz" Ákosnak hogy a Sorcerers Lair asztalt sűrge tegyék a játékba bele. :DDD :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák