Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    senior tag

    LOGOUT blog

    Sziasztok!

    47 óra beletett játékidővel ezelőtt lettem PS5 tulaj, Series X-ről váltva. A váltás oka valójában talán csak az exclusive címek voltak, minden esetre nem bántam meg, hogy 20+ év után a Microsoft mostanra degeneratív platformjáról visszaváltottam a Sony-éra. Annyi biztos, hogy sok minden változott ebben a masinában, a PS1-hez képest :))

    Nade nem erről akarok beszélni. Hanem arról, hogy akad egy probléma. Olykor rossz felbontásban indítja el a játékokat. A legfurcsább az, hogy csak 1-1 játékot, az OS és a többi helyesen fut.
    Ezt úgy képzeljétek el, hogy elindítom pl a Miles Morales-t és látom, hogy nincs meg a kép alja, mert a 16:9-es monitorra valamiért ~16:11-es képet akar kitolni. Ha bezárom a játékot és újraindítom, ugyan az van. Ha másik játékot indítok, hibátlan. Ha a konzolt indítom újra, minden IS hibátlan. De következő alkalommal már a Gravity Rush csinálja ezt...

    A 47 játékóra kb 15 konzolbekapcsolásból valósult meg, ezalatt eddig kb 3-4x csinálta ezt, nem feltétlen ugyan azzal a játékkal (és mindig csak 1 játékkal). Valaki tapasztalt már ilyet? Mi ennek az oka?

    Ui.: Tegnap csinált szoftverfrissítést. Azután is megvolt a jelenség, ezúttal a Rocket League volt soron...

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák