Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz Rigormortiis #134334 üzenetére

    Rákötöttem direktbe. Egyszerűnek nem volt egyszerű, mert minden IS be van fixen építve az asztalba (akinél van kisgyerek tudja, nagyon fontos, hogy ne látszanak és ne legyenek elérhetőek a vezetékek :) ).
    Bekapcsolt a gép, megnéztem minden játékot, minden jó. Újraindítottam a gépet és megnéztem ismét: Minden jó.
    Aztán újraindítottam még egyszer a PS5-öt, minden jól indult, kivéve ezúttal a GTA V-öt. Most az lett nagyobb felbontásban elindítva. Ekkor nem kapcsolatam ki a gépet, csak aludni küldtem (korábban sem oldotta meg ez a problémát) és a HDMI-t lecseréltem egy TypeC-DP kábelre. Ugyan úgy fennáll a probléma. Gép teljes újraindítása ezúttal is megoldotta.
    Ismétlem: AZ OS jó felbontásban fut. Mint minden játék is. Kivéve az, amit kisorsol bekapcsoláskor, hogy ne így legyen :))
    Ha leteszem a játékot tálcára, azonnal helyreáll a felbontás, ha visszalépek az éppen érintett játékba, megint elmászkál.

    Tehát: Szoftveres beakadásról van szó, de továbbra is értetlenül állok előtte.

    Szerk.: Ha az éppen rossz felbontásban elindított játék futtatása közben rányomok a PS gombra, hogy jöjjön fel a gyors-menü, az teljesen jó pozícióba jelenik meg. Az éppen nem-jól futó játékok pedig kivétel nélkül a képernyő alsó részén futnak túl.

    [ Szerkesztve ]

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák