Új hozzászólás Aktív témák

  • Grave_444

    nagyúr

    válasz Kendek #138022 üzenetére

    Világos, viszont jobban szerettem volna egér, billentyűvel használni.
    Szerencsére ezek nem FPS címek.

    hombre[EU]
    Úgy értettem egy játék maxra tolva RT-vel stb szebb tud lenni PC-n, mint konzolon. Nyilván közel sem egy árkategória a kettő, ezért nem is lehet elvárni, hogy egyforma legyen.
    Ilyen hülye vitákba nem fogok beszállni, nem ezért kértem segítséget. (3060 12GB különben pont nem fut ki a vramból és a 10 óra játékidő alatt nekem egyszer crashelt az első rész, a következő patch javította. :) )

    Gardaai
    A családban Xbox van, ott tudom, hogy van választható grafikai lehetőség pl performance mód 120FPS vagy quality 60/30FPS. Tehát erre irányult a kérdésem, hogy ha már az erősebb PS5 lenne a befutó mondjuk utóbbi opcióval kiprésel-e stabil 60FPS-t.
    Freesync premium, azzal nincs gond.

    Most olvasom konkrétan a gépem lett a téma. Na akkor GoW 70-80FPS magas-ultra 1440p, TLOU fix 60+ megvolt szintén hasonló beállításokon csak az árnyékok és némi tükröződés volt levéve. Fent megindokoltam mire gondoltam, egyébként majd tervben van erősebb kártya, de amire használom arra egyelőre ez is elég.
    Szóval ezen kár vitáznotok. :)

    Az a lényeg a PS5 tudja "quality" módban a 60FPS-t stabilan natív felbontáson 1440p-n, (nem 720p textúrákkal) csak abban kell kompromisszumot kötni, hogy kontrollerrel kell játszanom. Köszi a segítséget. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák