Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz Mezcal #139375 üzenetére

    Tokyo erről híres, hogy lehet wall ride -olni. Illetve nem tudom kezdtek -e már ezzel valamit, mert sosem csináltam. Nyilván más pályán is lehet, de mondjuk online -ban egy idő után a PD is megunta és nullázták ezeket a játékosokat.

    Viszont GT7 -nél eleve nem az a lényeg, hogy a leggyengébb fokozaton ütközésekkel kivigye valaki a Cafe -t. Az kb. olyan, mint amikor máshol 3 csillag helyett 1 csillagra viszed ki az adott versenyt.

    Unokatesódnál valószínű az a baj, hogy rá van állva a falazásra. Pedig összességében, falazás nélkül egy Dirt 5 ezerszer könnyebben irányítható, mint egy GT7. Mert nincs jelen annyira a fizika.

    Igaz ez mondjuk a Grid Legends -re is, ami aláírom, hogy szintén baromi könnyű játék. Meg azt is aláírom, hogy GT7 easy fokozaton nem túl nagy kihívás Cafe -ban. De szerintem ez már GT Sport -nál is így volt campaign -ban. Egy-két versenytől eltekintve.

    Szerk.:
    Egyébként én feljebb nem úgy értettem, hogy végig kell rajta csúszni. Hanem úgy, hogy nem okoz problémát a játékban, ha nekimész. Hasonlóan, mint például FH -ban sem.

    Mondjuk ha le van véve egy játékban a nehézség, plusz buta lesz az AI is, akkor sok mindent meg lehet engedni. Kivéve a szimulátorosabb játékoknál. Tehát sok játék lesz barátja a kezdőknek.

    Meg aztán Tokyo wall ride ide vagy oda, a Dirt 5 és a GT7 nem egy ligában játszanak. :)

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák