Új hozzászólás Aktív témák

  • _drk

    őstag

    válasz TrishtanAG #140180 üzenetére

    Hülyeség így össze vetni. Én használtam így a gépet, van olyan játék ami jó van ami nagyon nem. Kb 40-60%al a nem jó nyer. Ugyan úgy le kell butitani hogy jól menjen de akkor meg már csúnyább is. Tavaly dying light 2vel több órát szórakoztam hogy jól menjen és jól nézzen ki de nem sikerült.
    Az a legszebb a PS-ben amit tboy is mond. Bedugod és úgy játszol mindent ahogy kitaláltak.
    Nyilván vannak itt is hibák! De azokat a játékokat egy év múlva vagy soha nem is kell feltenni.

    Egyebkent a gép összerakásod se stimmel. 140 a vidkari, de ehhez kell legalább egy 50 ezres proci, okés használtan legyen 30, de alaplap legalább 20as megint. Akkor 2x8gb ram is több mint 10 ezer. Már itt élerted a 250 ezret.
    De kéne SSD + HDD megint legalább 30ezer. Ház+táp egy ilyen konfighoz megint legalább 20 ezer ha nem az alját veszed még használtan is. Egér+Bill is drága, de kéne hozzá egy kontroller is sok játékhoz. A vezeték nélküli stick vagy normális perifériák meg ugyan csak drágák. Ezért rossz most a PC építés, mert anno a 100 ezres vidkarival elvoltal évekig, most meg Középkategoria alja de elvitte a pénz nagy részét.
    4-5 év múlva a PS5on még a legszebb játékok fognak megjelenni. Ez a konfig meg már 2 év múlva köhögni fog ha olyan látványt akarsz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák