Új hozzászólás Aktív témák

  • cocobanana

    tag

    Helló!

    Kitoltam én is Pókember 2 és ki is platináztam. Látványos és jó játék volt, de úgy ennyi volt sajnos nekem. Sajnálom, hogy nem mert nagyobbat ugrani történetben, mert szinte ugyanaz volt mint az első részben és a vége felé már meg is untam. Azt vártam legyen már vége. Pár dolgot spoilerbe teszek, hogy mi is bánt igazán.

    Szóval a legnagyobb bajom a történettel van ezzel a játékkal. Ugyanazt a formulát használja, mint az első rész és ott oké jó volt, de itt már sokkal, de sokkal többet vártam volna. Nagyobb eseményeket. Itt is adott volt egy mellékgonosz az elején és közepéig, mint az első részben. (Lásd Martin Li/Kraven) Majd a végére jött az igazi főgonosz és persze ugyanúgy Peter barátja volt (Otto Octavius/Harry Osborn. Ugyanezt csinálták az első részben is. Csak ott sokkal jobban működött ez, mert volt benne dráma, amikor Miles apja meghalt abban a terrortámadásban és a végén May néni is. Na meg amikor a vírus elszabadult, akkor tök pánik hangulat és karantén volt a városban. Itt semmi dráma nem is volt igazán, senki sem halt meg, akit úgy sajnáltam volna. Vhogyan ez a dark Peter sem jött át igazán, hogy most a szimbiótától ő most mennyire rossz és gonosz, hanem simán csak tapló volt és kész. Párszor "csúnyán" beszélt Mj-vel meg Harryvel oszt annyi. Adhattak volna neki több mélységet és időt. Harry szál sem volt túl erős nekem vhogyan. Oké volt az a vidámparkos dolog ami érzelmekre hatott az jó volt, de most a sulis visszaemlékezés és a együtt legyünk pókemberek szál olyan mehh volt. Semmi érzelmet nem adott nekem ez, hogy közösen pókembereztek egy kicsit. Vége meg katasztrófálisan unalmas volt, hogy oké van a Venom és csá ennyi, nem csinált igazából semmi extrát. Vhogyan nekem az első rész története jobban bejött ott a végén lehetett érezni nagy baj van a várossal. Itt most, hogy mindenki szimbiótává változott olyan, semmilyen nem volt, mintha vmi zombis game lenne oszt jóvan. Én vártam volna vmi multiverzumot vagy vmi igazán csavaros, nagyszabású történet belengetését vagy a végén egy hatalmas nagy cliffet. Amikor Kraven elkezdte a gonoszokat megölni, akkor azt gondoltam, na lehet jön a multiverzum, mert most Kraven vmi hatalmas dolgot fog elkövetni. Aztán hát semmi.

    Oké nem egy Last of us 2 szintű történetelmesélést vártam ahogy abban csinálták, de többet vártam volna a Pókember 2-től. Amúgy tényleg jó kis játék, csak sajnos olyan, amire már félév múlva nem is fogok rá emlékezni, mert nem volt benne maradandó emlékem róla. Pl egy FinalFantasy 16-ban olyan dráma és cselekményszálak voltak, hogy azokra sokáig fogok emlékezni. De a történeten kívül tényleg jó játék a Pókember 2, de nekem 1 része jobban tetszik történet ügyileg.
    Ti nektek hogy tetszett a Pókember 2 története? Ezt vártátok, vagy többet?

Új hozzászólás Aktív témák