Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    válasz RangerFox #154716 üzenetére

    BLADE 2022 január óta van fejlesztés alatt. Nyilván az más kérdés, hogy ez alatt mit értenek, mert ha ekkor csak a kreatív ötletelés indult el az cink. :D Bár valószínűleg itt az aktív developer rész indult meg.

    Az is egyértelmű és én is biztos vagyok abban, hogy a stúdiók készülnek, dolgoznak gőz erővel. Továbbá én se kedvelem amikor 3-5 évvel előre vannak címek bejelentve.

    Tudjátok nagyon jól, hogy nem tudok rendesen fogalmazni. De az alapvető gond inkább az, hogy akkora igényeket támasztottak magukkal szemben az előző produktumokkal, hogy 4-6 év MINIMUM kell ugyan olyan minőségű játék/munkára. Na most hol van az ND? Nincs ebben a generációban kiadott játékuk és hagyjuk könyörgőm ezeket a remastered,remake szutykokat mert nem erre van szükség. Most is tökéletesen játszható a Last of Us 2 PS5-n nem igényelte semmi azt, hogy mindenáron készüljön belőle egy újra kiadás még akkor sem ha egy fiatal csoport csinálta cégen belül. És akkor ki tudja mennyi erőforrás ment el most az online szutyokra ami törölve lett.

    Nyilván ők csak egy studió, csak közben ott egy Insomniac aki konkrétan egymaga ciepli a PS5 bázist hozzáteszem , hogy jelenleg egyértelműen ők a technikai csúcs is. Miközben 1-2 gennel ezelőtt pont az ND felelt azért, hogy a többi csapatnak segítsenek technikai oldalról is. A Santa Monica is ebben a cipőben jár. Az egyik kedvenc csapatom mégse fogok leborulni egy ilyen free DLC elött a térdre. Mert nem erre vágyom és nem hiszem, hogy erre lenne szükség. Ez tök jó, csak felkellene rázódni a téli álomból.

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák