Új hozzászólás Aktív témák

  • TrishtanAG

    aktív tag

    Ez a Rebirth demó nagyon hangulatos volt (bár kihagyott ziccernek érzem, hogy Sephike megőrülésénél nem volt most olyan filmes kameranézet, amit pedig még a Crisis Core is leutánzott az eredetiből annak idején).
    Mondjuk az nagyon látszik, hogy elkéne már egy Pro gép, mert szegény Ps5 egyszerűen kevés ehhez. A Quality mód nagyon szépen néz ki (főleg, ha egy Oled kijelzőn nézi valaki), ellenben egyáltalán nem smooth élmény, és random be is tud esni a francba (mondhatnánk, hogy ez nem a végleges optimalizáció, de a maradék 3 hétben nem várnék már csodára). Szegény Klóddal emiatt mentem is neki egy nagyobb sziklának, mert nem tudtam kiekerülni, olyan szép beszaggatás jött elő egy sima mezőn.

    A 60 FPS módban ellenben tükörsimán fut az egész, azonba, hiába khm, füllentették az éjjeli videóban, hogy ez natív fullHD, ránézésre nagyon nem az (fullHD monitoron játszottam). Oyan a látvány összhatása, mint amikor néhány éve bejött a DLSS 1.0, és minden totál elmosódott lett a használatakor. Ráadásul az összes szereplőnek random olyan zizis, ún artifactos a haja, hogy PS-en ilyet még sose láttam.

    40 FPS mód VRR-el a demóban nem volt, ajánlom nekik, hogy teljesben legyen, mert sem szaggatva, sem pixeles hajjal meg elmosódva nem szeretném játszani majd, ha már előrendeltem fémtokostul :DD

    [ Szerkesztve ]

    www.adventuregames.hu

Új hozzászólás Aktív témák