Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz F-ECT$ #161299 üzenetére

    1. A RailGun olyan helyzeteket is megold amit az Autocannon nem, abszolút páncél áttörő képessége van, ráadásul nincs terület sebzése ami miatt a csapattagokra jobban oda kell figyelni. Nem kell az újratöltéséhez külön hátizsák, és futás közben is újra lehet tölteni, kombinálható a pajzzsal vagy guard doggal. (Hozzáteszem én ritkán használom, jobban csípem a gránátvetőt ;] )

    2. Ship modulok, attól függően mit használtok de vannak a 2. és 3. szinteken is hasznos upgrade-ek. Az egyik legjobb, hogy az Eagle Strike-okkal 1-gyel többször csaphatsz le, ez két 500kg-osat jelent pl. az 1 helyett. De a sentryk fordulási sebessége és lövéseinek száma nagyban javítható ami sokszor segíthet a húzós szitukban (pl. ma egy Autocannon Sentry-m 3 Charger-t pucolt el). Csak 7. szinttől található Super Sample és ezen a szinten csak 3 van a nagyobb térképeken, de legalább az a 3 egy kupacban egy márványos (szürke érezetes) szikla tövében.

    3. Persze skálázódik valamennyire a játékos számhoz.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák