Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz ProEvoFan #16536 üzenetére

    Előző hsz-be ott van " Ha nem 1-1 játékot játszol folyamat több száz órán át amelynél vannak erős fix hud-os elemek, akkor ha teheted csak oledet vegyél. Ott azt fogod látni amit a készítők is akartak, hogy lássál."

    Szóval akkor miről is beszélünk? Leírtam, ha olyan játékkal játszik nagyon sokat ahol van fix hud elem akkor baj lehet hosszabb távon belőle. Ha meg vegyesen játszik akkor minimalizálva van ez a dolog. Szerencsére egyre több játékstúdió figyel erre és egyre kevesebb az ilyen elem, vagy elrejthető stb. Amúgy meg már vannak beégés védelmek, mint logó halványítás, pixel eltolás/ az adott óra után lefutó pixel frissitők stb.

    "Én is oled tévét vettem volna, csak egyelőre félek a beégéstől, mert nem csak én használnám, így nem tudtam otthon eladni azt a szöveget, hogy egy 400ezer forintos tévére miért kell vigyázni,mikor az a funkciója, hogy órákat menjen naponta."

    Gondolom, gyerekek miatt, akkor neked illetve a te felhasználási szokásaidnak nem való az oled és kész, attól még másnak jó. Meg amúgy aki oledet vesz nem azért veszi, hogy a válalhatatlan minőségű tv csatornákat nézze, hanem az igényes anyagokat mint 4K HDR/DV Remux/blu-ray, 4k hdr játékok stb.

    Neked lehet "normális a qled tv", nekem és még sokunknak nem, mert szeretjük azt látni amit a filmstúdiók illetve játékstúdiók megálmodtak nem pedig mást. Részemről téma lezárva, mert máshol is megy mindig a harc ez ügybe, akinek van oled tv-je az tudja miről beszélek, akinek meg nincs és nem volt még fogalma sincs arról.

Új hozzászólás Aktív témák