Új hozzászólás Aktív témák

  • spartan44

    tag

    Hellósztok!

    Először is gratulálok mindenkinek, akinek sikerül(t) a napokban géphez jutnia! :) Problémamentes launch-ot mindenkinek! :)

    Én majd ha minden igaz jövő június környékén fogok beszállni, viszont lenne egy dolog, amit már most megkérdeznék és lehet nem csak engem érintene.

    Konkrétan arról lenne szó, hogy most láttam a Store-on leakciózták az 1 éves PS Plus-t 25 %-kal. Szerintetek érdemes az én esetemben már most megvenni és gyűjtögetni előre a játékokat? Milyen gyakran szokták leárazni az előfizetéseket? Mi a helyzet a PS5-ös PS Plus Collection-nal? Akinek van előfizetése, be tudta rakni a játékokat PC-ről/mobilról vagy csak PS5-ről lehet elérni őket? Esetleg van arról infó, hogy idővel mennyire fog változni ennek a Collection-nek a tartalma?

    Ami még az én szempontomból említésre érdemes: teljesen kimaradt a PS4-es generáció, egy PS4-es címmel sem játszottam sohasem, így én akármit kapok a Plus-hoz havonta, mindenképpen új játék lesz. :) A PS5-tel én így kvázi nem egy, hanem 2 generációt fogok előre ugrani. :) Így a PS Plus-ra már csak a Collection miatt ígyis-úgyis elő fogok fizetni, csak mivel nem tudom, hogy milyen gyakran szokták 25 %-al (vagy akár még többel) leárazni az 1 éves előfizetést, ezért nem tudom, hogy most, kb. 7 hónappal a tervezett vétel előtt fizessek be rá (és bízva abban, hogy talán jövő ilyenkor Black Friday-kor megint le lesz értékelve) vagy ráérek még?

    Előre is kösz és bocs, hogy ilyen hosszú lett. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák