Új hozzászólás Aktív témák

  • penge111

    addikt

    Na, pár napja meg van a Ps5 masina, írnék róla pár sort. Szerencsére én azt a változatot fogtam ki aminek szinte semmi hangja. Van a szobában egy 120 literes akvárium, no annak a szűrőjét hallom csak, a masinából semmit. Ez pipa. Dizájn tetszik, de valóban döbbenetesen nagy a konzol, nálam fektetve van így van bőven helye levegőzni a drágámnak. Így fektetve semmi bűvészkedés nem kell, nem rezonál a polccal össze. Viszont ez a középső fekete lakkozott részt aki kitalálta arcon csapkodnám, 3 napja van meg a konzol, de már durván tele van ez a felület porral, letörölni se nagyon sikerül... :U
    A masinán természetesen az Astro's Playroom-mal kezdtem a játékot. Nem tudom, lehet a kezünk se egyforma, de itt sokan írták, hogy nem nagy szám ez az új joy, hát nekem baromira bejött a cucc, nagyon durván innovatív, és rengeteget dob az élményen. Szóval, a joy az brutálisan jó cucc, kényelmes is, nekem picit szokatlan volt a bekapcsoló gomb. Maga a játék meg valami eszméletlen jó, főleg azoknak jelent rengeteget, akiknek sok Sony masinájuk, kütyüjük volt, és már kipörgették a sony ex. játékokat. Rengeteg örömet okozott a sok utalás a korábbi játékokra. Én meg sem álltam a platináig, illetve a bővítmény "legnehezebb" trófeáját is bezsebeltem. Ez a játék ami szerintem hozza a "Nintendo" feelinget, azaz hiába egyszerű a játék, mégis érzi az ember, hogy lelke van... Nem tudom ezt jobban megfogalmazni. Remélem sok ehhez hasonló játék jön, és hogy a játékok kiaknázzák majd a joyban és a masinában lévő lehetőségeket.
    A Ps5 menüje letisztult, tök gyors, akadásmentes - bár szerintem ez az előző generációban is elvárható lett volna. Viszont én sok mindent nem igazán találok, sok dolgot teljesen szokatlan, számomra rossz helyre raktak (barátlista). Nem tetszik, vagy csak én nem találom, hogy egyes játékok mellett nincs a csillagokkal megjelölve, hogy a felhasználók 5-ös skálán mennyire értékelik azt. Remélem majd hamarosan egy combosabb címmel is sikerül majd tesztelnem a masina valódi erejét. Mivel nincs lemezes játékom, így nem tudok nyilatkozni a meghajtó hangosságáról... Összességében nagyon tetszik a konzol, de azért vannak hiányosságok, elsősorban szoftveresen, amik remélhetőleg orvosolva lesznek.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Új hozzászólás Aktív témák