Új hozzászólás Aktív témák

  • Kendek

    MODERÁTOR

    válasz Moby #66796 üzenetére

    Még egy kis magyarázat ehhez.
    Az ilyen videojátékok előszeretettel keverik a valószerűt a valószerűtlennel, és ellentmondásos dolgokat tartalmaznak. Fontos, hogy beleéld magad, de az még fontosabb, hogy el tudd vonatkoztatni a valóságtól. Különben nem fog tetszeni amit látsz, vagy pedig te magad pszichopata vagy.
    A TLoU Part 2 egy valószerű dologra épül, a bosszúvágyra, amit felnagyítottak, és telefűszereztek valószerűtlen és ellentmondásos dolgokkal. Mert az valószerű, hogy valaki egy hozzátartozója gyilkosával szemben bosszúvágyat érez, de az teljesen valószerűtlen, hogy egy egészséges gondolkodású ember a bosszú beteljesítéséhez még száz másik ismeretlen embert is megöljön. És itt szokott lenni az ellentmondás is. A játékmenet részét képzi a tömeges gyilkolászás, miközben hősszerű karaktert irányítunk, aki akár vicces, barátságos és szerethető. Itt sem pszichopatákkal van dolgunk, éppen azt mutatja be a játék, hogy mennyire nem azok.

    Amúgy onnan tudom, hogy nem azt akarja bemutatni a játék amit te leírtál, amiért az első rész az alkotók bevallása szerint is a szeretetről szól. Gondolom abban sem ezt láttad meg, hanem a pszichopatákat, meg esetleg fennakadtál rajta, hogy leszbikus, miközben nem ez a lényeg benne...

    [ Szerkesztve ]

    <-ƘƘ->

Új hozzászólás Aktív témák