Új hozzászólás Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz Szabi® #72761 üzenetére

    A Bobbereket szeretem kinézetre, az Indian vagy a Triumph bobberjai is nagyon szépek gyári állapotukban, viszont nálam a praktikum miatt nem nagyon kerültek szóba. Kell utas ülés, nem szeretek tankolni ezért díjazom a minél nagyobb tankot és nem utolsó sorban idehaza egyik sem fut tömegesen ami bizonyos oldalról nézve jó, viszont az olyanoknak mint nekem akik használják is kevesebb az alkatrész elérhetőség. Ez amúgy egy majdnem 1700ccm-es Dyna Switchback, ebből sem fut sok errefelé de mivel az alapja Dyna azért van hozzá mindenféle jóság.

    Amúgy lehet az autós dolgoknál kevésbé jön át a különbség, de egy motornál (pláne egy ilyen hosszúlöketes V2-esnél) nincs meg a rezonancia, a hang a lábad között. Menet közben a menetszél, amikor kiérsz az erdőbe a fák között megcsap a friss hűs levegő. Speckó cucc nélkül nincs meg a kanyarban a döntés érzete. A régi autós játékokkal jobban elvoltam, szerettem babrálni a kocsikat de az új NFS-ek elég gyengék ilyen téren és nagyon egysíkúak már az autófelhozat terén is szerintem. A régi Street Rod 1-2 mintájára el tudnék viselni valami igazi szellemi örököst, rendes licenszekkel stb.

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Új hozzászólás Aktív témák