Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz bggmnd #77348 üzenetére

    1) Tokeletes. Vagy mobiltelefon toltovel, vagy barmilyen normalis (tehat nem aliexpresses kinai fos) toltovel. A dock azert jo, mert kenyelmes, meg ad egy rendszert a dolognak, szebb. Plusz (a gyari) nem gyilkolja a toltocsatlakozot, de ennek igy, hogy usb-c mar nincs akkora jelentosege, mint a microusb csatis elod idejen volt.

    2) Abszolut tok8. Ha azonnal jatszani is akarsz, toltsd fel, de amugy tokeletesen mukodik "kabelesen" is, es ugy is tolt is kozben.

    3) Vegigvezet rajta a konzol szepen, azon felul energiatakarekossagi beallitasok alatt ha konzolrol akarod tolteni a kontrollert, erdemes beallitani, hogy rest modban mennyi ideig adjon meg aramot az usb-n, mert azt hiszem, az alap beallitas az, hogy semeddig.
    Ezen felul attol fuggoen milyen TV-d van/hogy van a minden behuzalozva lehet ki kell kapcsolni a hdmi-n keresztul be/kikapcsolgatast, mert idegesito tud lenni, ha a TV bekapcsolaskor bekapcsolja a konzolt is, akkor is, ha masik hdmi-re van kotve (vagy erosito osszezavarja).

    Kb ennyi, amugy nem egy nagy dolog, ugy van kitalalva, hogy mindenkinek egyertelmu legyen, ha nincsenek extra igenyek valamilyen szempontbol, vagy nagyon durva TV, amit allitgatni kell, akkor bekapcsolod, csinalod amit mond, kivarod amig leupdate-el, aztan hasznalod es elvezed.
    Jo szorakozast!

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák