Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Kipróbáltam a Guardians of the galaxy-t és bár az ösztöneimre hallgattam volna, megint, nem a tesztelőkre.

    Nem lehet rá azt mondani, hogy rossz, mert nem az, csak az a körülmény, hogy éppen a Bloodborne-t nyomom, érdekes összevetésre ad lehetőséget.

    A képregényhősös játékba talán 2 órát tettem, de utána csak a Bloodborne-nál kötöttem ki. Még az az aspektus is felmerült bennem, hogy Starlordék pont arra lesznek jók, hogy ha kicsit ki akarok engedni a Bloodborne után, akkor levezetésnek kiváló. Igen ám, de napi 1-2 óra játékra fordítható szabadidővel pont a Bloodborne az, amit elindítok, mert ennyi idő alatt nem taszít a depresszió mély kútjába.

    A GOTG szép, sőt, rendkívül szép, a hangokról, mármint a retrós hangulatú soundtrackkel kapcsolatban csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, a mocap pedig olyan, ami alapján ehhez a játékhoz fogom ezt követően viszonyítani a többit. Olyanokat tudok röhögni néhány szituáción, beszóláson, amire nem mostanában volt példa, de vhogy ennyi. Nem tetszik a harc, nincs súlya, mintha egy interaktív képregény szereplője lennék, de tét nélkül, talán nem is véletlen a gyors leárazás.

    Könnyed kikapcsolódásnak kiváló, de a Bloodborne vmi más.

    Ó a francba, most hívott a futár, meghozta a Demons nincs aposztrófom Soult…….

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák