Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Wesder #91625 üzenetére

    15 dollár az semmilyen szinten nem reális. A GP se lesz sokáig ilyen olcsó, most beetetés megy, de az van, hogy a sony-nak nincs szüksége ilyenre, de legalábbis biztos nem olyan szinten, mint a másik oldalnak. Még 1, nagyon max 2 év és szerintem a box is visszatér oda, ahol már 10 éve lennie kellene, ha nem hülyülik el az x360 gen közepétől kezdve az egészet. Szvsz onnantól a GP se lesz 20 dollár alatt. Igazából egyik cég se hülye, mindkettő szolgáltatásnál ki lesz számolva, hogy mennyi az a lélektani maximum, amit az emberek 90%-a még hajlandó egy ilyen szolgáltatásért fizetni, es pár éven belül annyi lesz a havidíj és kész.

    Az meg, hogy ki veszi meg első nap teljes áron, mikor 3 hónapra rá megkapja féláron? Hát, pont ugyan azok az emberek, akik ma megveszik a játékokat első napon teljes áron, mikor három hónap múlva megkapod féláron (ha más nem lemezesen használtan).

    Érted, a sima ps+ is simán elmegy havi 10 dollárért, majd komolyan gondolod, hogy a napok alatt teljes áron tízmilliós eladási számokat produkáló, sony színvonalú AAA ex címeket extra 5 dollárért fogják adni? Szerintem kizárt. Akár a havi 30 (ps plus-al együtt) se kizárt. A fölött már nem adod el, de 25-30 dollár / hó simán lehet.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák