Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Mr Bond 007 #9594 üzenetére

    Elhiszem, de az van, hogy probaltam mar, jart mar a kezemben switch, nem is egyszer, tobb problemam is van vele:
    - Egyreszt maga a hw minosege (nem az ereje) szerintem botranyos, kb a piacos tetris szintje, vagy az alatt, vegig olyan erzesem volt, hogy pont nalam fog darabokra esni, aztan perkalhatok a tulajnak.
    - Maguk a jatekok kis kijelzon zsenialisak voltak, de az egermozit En nem szeretem, plusz nem passzol az eletembe egy hordozhato konzol, ugyhogy csak TV-n hasznalnam, viszont
    - TV-n nezve probaltunk sok kisebb, local co-op jatekot, amik valami borzaszto gagyik voltak, utoljara ez a szint valahol a 386-elso pentium szintje volt. Valszeg velem van a baj, mert a tobbiek elveztek, de en halalra untam magam.

    Szoval az van, hogy teljes mertekben meg tudom erteni, miert vesz valaki switch-et, egyreszt egyetlen hordozhato konzolkent mi mast venne, masreszt azert a fostalicska mobilos jatekokhoz kepest abszolut urraketa a dolog, harmadreszt tenyleg van ra par zsenialis jatek (a nagy nintendo exkluzivok), viszont szamomra abszolut nincs ertelme sajnos. Hiaba zsenialis az uj zelda meg a mario jatekok, 3 jatekert nem fogok megvenni egy hordozhato konzolt, amit sose hordoznek, plane nem olyan arban, hogy azert mar normalis konzolt is vehetek.

    Gyerekeknek jatek: Ez mar egy masik generacio... Lanyomat pl abszolut nem erdekli semmi olyan jatek, ami nem VR. Kiveve az Astro, de az is csak mert az Astro Bot: Rescue Mission annyira jo volt, hogy total belezugott. Neki mar ez lesz a "mario".

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák