Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Moby #96025 üzenetére

    ez csak részben van így szerintem. ha a polcokon fog rohadni, olcsóbban fogják adni ezt és az XBOX-ot is idővel, ha alacsonyabb lesz a belépési küszöb, nagyobb lesz a bázis, előbb-utóbb el fogják hagyni az előző generációt. a PS2-re is jöttek ki a PS3 után két évvel is játékok, de egyre kevesebb, egy idő után már nem lesz gazdaságos támogatni, ahogy most sem gazdaságos csak PS5-re megcsinálni a játékokat.

    #96020Bobek198508: persze, aki akart, az vett, vagy éppen várólistán van, de ez nem az átlag. komolyabb penetrációt ilyen limitekkel csak nagyon lassan lehet építeni. persze még ez is bőven rentábilis nekik, csak a generációváltás fog iszonyatosan elhúzódni vele.

    #96029Marky18: itt most nem az árképzésről van szó, meg az újrakiadásokról, hanem a launch után indult új fejlesztésekről, hogy egyáltalán elkészítsék-e még PS4-re is, vagy már ne rakjanak bele erőforrást. az árazás tekintetében egyetértek, elég komoly összegeket elkérnek néhány játéknál egy upgrade-ért, és a Sony árképzése csak a Nintendohoz képest tűnik barátságosnak.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák