Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz TazLeacher #2792 üzenetére

    Remek amit mondasz, csak semmi köze a valósághoz. Attól hogy MM nem lesz a faluban, még neten megrendelhetek belőle bármit, és ki sem kell mozdulnom a falusi házikómból ahhoz hogy megkapjam. A kenyérhez is hozzájutok szóval éhezni sem fogok. Nekem ne találd már ki hogy ez így van rendben a játékkal.

    Ennyi erővel a COD-ban csak kis pisztolyt kapjanak a vidékiek, mert nem élnek ott százezrek? Egy autós játékba Ford mondeo legyen a max? Vagy ami talán a legjobban hasonlít...mondjuk a WoW-ba nem tudnál Raidezni csak 1 helyen, mert a többi nem lenne a te játékodban. Illetve az NPC-k fele sem jelenne meg csak hetente 1-2 alkalommal 20percre és random természetesen.

    És itt nem a sírás a lényeg, én már rég beletörődtem ebbe..majd ha megunom akkor én is elkezdek csalni, vagy abbahagyom a francba. Ettől ez még így nincsen rendben..és pont.

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák