Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz Farkas23 #3313 üzenetére

    délelőtt bekapcsoltam a gépet és akkor gyakoroltam, aztán láttam h van szerver, de már nem mentem fel, mert befejeztem a gyakorlást. Majd este. :)
    Aztán gépet szereltem és rájöttem, hogy ha az ember halk gépet akar, akkor ahhoz nem pénz kell, hanem sok pénz. Persze ha gyorsnak is kell lennie. Mert tegyük fel, hogy az embernek melegedő gépe van, mert még tuningolja is. Költ a hűtésre, ami jó és halk lesz. Halk ventiket vesz, amiknek a halkság mellett elfogadható légszállítása van. Aztán rájön, hogy a VelociRaptornak nagy a motor hangja. Sajnos ez van, a Raptoroknak a seek-hangjuk volt durva, de ha nem dolgoztak, legalább halk volt. A VelociRaptornál meg moderélt a seek-hang, azért is mert majdnem notebook-winyó-méretű a winyó, de idle-ben is zúg, mert a motorja kicsit hangosan forog. Olyan hangja van, mintha egy 12 centis, 1200-on pörgő venti lenne az olcsóbbik fajtából, szélzajjal.
    Pedig kell a VelociRaptor, mert 300 gigás. SSD-ből meg drága az ilyen. Van 2 32 gigás SSD, na azon lesznek majd a rendszer és a legfontosabb programok, játékok. Minden többi program ellesz a maradék Velocin. Egy winyó halkító doboz meg drága, ami ér is valamit. És hely is kell neki. Viszont ha eladnám a Velocit meg a 2 kis ssd-t, lehet tudnék venni egy nagyobb SSD-t. Vagy 2 db nagyobbat. Hát nem tudom... Természetesen adatoknak van külön winyó, az halk.
    Kezd elegem lenni, olyan bonyolult ez. És kábel dzsungel is van a gépben, pedig a táp moduláris. Bárcsak ne olvastam volna annyi dolgot PH!-n, akkor legalább nem hallottam volna ezekről a dolgokról. :U

    Stirlitz: nem, sajnos még nem vehetsz részt a VB-futamon, mert nem vettél részt gyakorló futamon. ;] De mellékesen elmondom, hogy még más sem. :P Ma mindenki bepótolhatja, remélem sokan leszünk! Örülök, hogy jól megy, remélem majd pár mp-et még le tudsz faragni! :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák