Új hozzászólás Aktív témák

  • vhunor

    őstag

    Kipróbáltam a demót, 5 perc után kikapcsoltam, nem az én stílusom :) .

    Furcsamód engem baromira hidegen hagy az, hogy a PC hardverileg nagyon elhúzott. Nem tud érdekelni a 720p stb. i7+HD 5850+6 GB RAM+SSD konfigot adtam el, és vettem helyette PS3+50" HD-ready (1366*768) plazmát, és azóta se bánom. Mondjuk heti néhány órám van csak játszani, és bőven van annyi PS3 exkluzív és normálisan kivitelezett multiplatform cím, ami fekszik nekem. A Final Fantasy XIII-mat vagy 2 hónapja tolom, és még csak tegnap este érkeztem Gran Pulse-ra. Azzal a játékmennyiséggel ami most áll a polcomon (Ratchet trilógia, Assassin's Creed II, Uncharted 1-2, Killzone 2, Demon's Souls, FF XIII) és amikket még tervezek beszerezni (inFAMOUS 1-2, Last Guardian, GT5, a Studio Ghibli-féle rpg, GoW Collection, esetleg ICO és SotC remaster, Red Dead Redemption) kb. 2012-ig bőven ellennék :) .

    PS3-ra sokkal több, "egyéniséggel" rendelkező játék van (már az én ízlésemnek megfelelő) mint 360-ra vagy az utóbbi években PC-re. Nekem, aki szereti az ugrabugrát, a kalandot és a JRPG-t is, de néha lövöldözne és autókázna is egy kicsit, a 360 nem is volt alternatíva, ahogy az utóbbi években már a PC sem volt az.

    Grafikailag lehet nem vagyok annyira mérvadó, nekem a 8 éves Wind Waker, Dead or Alive (Beach Volleyball! :) ), Blinx is nagyon tetszik a mai napig is, a 15-18 éves rajzolt csodakalandokról nem is beszélve. Az FF XIII-at minden alkalommal megbámulom, pedig már eltöltöttem vele vagy 30 órát :) .

    Persze értem, nekem mások az igényeim. Annyit tudok, hogy én elégedett PS3 tulaj vagyok.

    ui.: meglepődtem, hogy egy 15 ezer forintos, G92-es 8800 GTS egy i3-530-cal és 4 GB memóriával karöltve gyakorlatilag mindenre elég magas részletességen és felbontáson is, ha az embernek nem a Crysis-Stalker-Metro 2033 a kedvencei. Ugyanúgy toljuk néha a Borderlands, Dawn of War II co-op mókákat mint eddig, és fel se tűnik, hogy nem a 300 ezres konfigon futnak.

Új hozzászólás Aktív témák