Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Edgeri #18741 üzenetére

    Ez valóban bosszantó, viszont én már megfigyeltem, hogy némelyik DLC leírásában (ott a download gomb mellett) bizony leírják, hogy milyen BLES-kódú lemezhez jó, pl. emlékeim szerint a CoD DLC-k is ilyenek. Figyelni kell erre, vagy ha tényleg nincs odaírva, akkor nem árt egy gyors netes csekkolás, mert tényleg meg lehet szívni vele.

    Amúgy nem általános ez az aktiválós dolog. Én elég sok collector's, meg limited kiadást vettem már játékokból, ahol ugyebár általában van valami extra tartalom, amit egy, a dobozban elhelyezett kód segítségével érhetsz el. Ezt kell beírni a redeem codes menüpontnál (mintha PSN-Card egyenleget töltenél fel) és akkor dob a Store azon szekciójába, ahol a DLC van, csak így már ugye ingyenes lesz. Így volt ez pl. az AvP-nél, de most a Mafia 2-nél is és ott bizony kőkeményen töltögetett sok száz MB-okat lefelé.

    Amúgy a héten beszereztem a Heavy Rain-t is (nagyon olcsón, kéz alól - mázlim volt vele) és a sráctól kérdeztem is, hogy ugye ez még nem a Move edition, mire mondta is, hogy nem, ez még az első szériás. Erre első indításkor fölment csekkolni a frissítéseket és megtalálta a 2.0-ás patch-et és közölte, hogy valami 1100 MB! :Y Gyorsan le is töltettem vele, majd indulás után az volt az első kérdése a játéknak, hogy kontrollerrel, avagy Move-val kívánok játszani. Szóval ahogy nézem (és a neten olvasom) az van, hogy a 2.0-ás patch minden Heavy Rain-ből Move Edition-t csinál. Szóval, akinek van Move-ja és Heavy Rain-je, de még nem frissített, az tegye meg, mert gazdagodik egy újabb Move-os játékkal.
    Amúgy még csak az első fejezeten vagyok túl (a héten nem nagyon volt időm rá), de az alapján nagyon tetszik, gyönyörűen kivitelezett, egyedi játék. Kíváncsi leszek rá, ha be is indul.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák