Új hozzászólás Aktív témák

  • TerryBogard

    tag

    Tegnap valami volt a gépemmel de nem tudom mi? Bekapcsoltam Ninja Gaideneztem, azt utána beraktam a Naruto 2-öt, mondta hogy frissítsünk 3.15-ről 3.21-re, minden rendben ment és amikor már kész volt vele teljesen bekapcsoltam a joy-t nyomtam egy x-et beolvasta a lemezt fekete kép majd fél másodpercre sistergés (mint amikor a TV-n az egyik csatornán nincs adó) aztán hangyás kép (mint a tv-n nincs adás) PS gomb nyomásra sem történt semmi, monitor átkapcs PS3-ról PC-re és vissza és lán van kép (a menüt látom amikor a PS gombot megnyomom) és megy a játék, megprobáltam még 7-szer a fél másodperces sistergés még ott van de utána minden jó (csak ennél a játéknál).
    Ez mi volt?

    Sok játékosnál, akik megvették a Final Fantasy XIII-at, lefagyasztotta a gépeket, majd ezt követően azok teljesen működésképtelenné váltak.

    Hozzátette azt is, hogy ennek ő is áldozatául esett, ugyanis amikor a megjelenés napján megvette a Final Fantasy XIII-at, és el akarta menteni a játékállást, a PS3 lefagyott, és az újraindítás után azóta egyáltalán nem volt hajlandó egyetlen lemezt sem lejátszani.

    Sok lehetőség áll fenn, egyesek szerint a Sony legújabb, 3.21-es PS3 Firmware-je a ludas a dologban. Mindenesetre az, hogy a két cég azóta is egymásra mutogat, és egyikük sem hajlandó beismerni, hogy az ő hibája, együttesen eredményezte, hogy a játék ára ennyit esett.

    Ez mennyire igaz?

    PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.

Új hozzászólás Aktív témák