Új hozzászólás Aktív témák

  • papsZa

    tag

    Vegig ertem a Lara Croft and the guardian of light jatekon. Osszesegeben tetszett. Hianyoltam belole a komolyabb fejtoroket, nagyon erzodik a jatekon, hogy gyors/porgos jateknak szantak, ami sikerult is. Szerintem kicsit rovid, de mar kezdek hozza szokni. 10 fontert boven megerte.

    A DeathSpank nevu csodaval nem jatszik senki? Szinten egy tizes es jo moka. Joval hoszabb, mint Lara Croft kalandjai, rengeteg side kuldetessel.

    Van meg valaki aki elofizetett a PS+-ra? Meg korabban elerheto volt a Sam and Max jateknak ot epizodja, ingyenesen. Eddig egyet sikerult vegig jatsznom.. hat nem volt egyszeru. Olyan fejtorok vannak benne, hogy elkepzelni sem tudom, hogy egy gyerek hogyan tudja vegig jatszani.. Bar lehet, hogy csupan oregszem. :DDD

    Kivancsisagbol a hetvegen megneztem sok-sok oranyi aktiv ps3 hasznalat utan mennyire meleg egy 7200rpm-s vinyo, mert olvastam, hogy a melegedes miatt esetleg problemas lehet. Nekem a 250GB-os WD scorpio black van benne, es kikapcsolas utan (hagytam leporogni a vinyot) kivettem, es meg csak kezmeleg sem volt. Szerintem a rendszer hutese a vinyot is huti, vagy ha nem is direkt modon, de biztosan keringeti a levegot rendesen, mert eddig nem lattam huvos merevlemezt ekkora fordulattal.

    [ Szerkesztve ]

    HP 8710p

Új hozzászólás Aktív témák