Új hozzászólás Aktív témák

  • Eliot99

    csendes tag

    Sziasztok!

    Én is azoknak a táborába tartozom, akinek még sosem volt konzolja, így PC-s játékmúlttal rendelkezem, és aki szintén megunta azt, hogy állandóan tuningolni kell a PC-t, ahhoz hogy az aktuális játékoknak megfelelő legyen. Éppen ezért szemezgetek egy PS3-al, de meg kell hogy mondjam, hogy az egyik fő oka az eddigi "ellenállásomnak" az volt, hogy bizonyos játéktipusoknál (pl. FPS) egyszerűen elképzelhetetlen nekem a keresztírányító használata, mondhatni ezekhez a játéktipusokhoz csak a jó bevált egeret tudom elképzelni. Próbálgattam már haveromnál a PS keresztírányítóját, de arra a következtetésre jutottam, hogy mégha használattal javulna is a játszhatóság a számomra, de sosem lennék képes olyan szinten játszani vele, mint egérrel. Éppen ezért nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy már kapható PS3-hoz erre megoldást nyújtó egeres, alternatív irányító a bizonyos SplitFish féle FragFX (nem összekeverendő a konkurens konzolnál található XFPS átalakítóval amely nem működik jól). Itt van link, hogy miről is van szó:

    [link]

    A hivatalos tesztelőknél pozitív, jó minősítést kapott a cucc, állítólag ez az irányító minden PS3-as játékhoz használható, de a fórumokon olvasható hozzászólások már sokkal vegyesebbek. Nekem úgy jött le ezeket olvasgatva, hogy igazából az érzékenység beállítás eltalálása, vagy annak hiánya miatt ilyen megoszlóak a vélemények. (akinek sikerül jól belőnie a cuccot az nagyon elégedett, akinek nem, az pocséknak tartja az irányítót). Itt van még egy link, ahol egy fazon tesztelte (videoval) és ő mondjuk a pozitívak táborába tartozik:

    [link]

    A kérdésem az lenne, hogy van-e köztetek olyan aki használt, használ ilyen FragFX-et, és örömmel olvasnék személyes tapasztalatokat, véleményeket! Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák