Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Gebriel #6238 üzenetére

    Persze, mindenfélét lehet mindenhol olvasni. Mondjuk a GTA IV példánál maradva, az meglehetősen vicc - bár mondjuk hozzáteszem, hogy minden játék, ami egy az egyben lemezről fut (márpedig a többség ilyen) csökkenti az olvasófej élettartamát, de hogy önmagában a GTA IV szánt szándékkal tönkretegye (merthogy a gonosz programozók direkt úgy vitték fel az adatot a lemezre, hogy a fejnek ide-oda kelljen ugrálni) az nyilván nonszensz kijelentés és fenntartásokkal kezelendő.

    A "fan test"-nek nevezett eljárás esetében viszont én inkább hallgatok azokra, akik állítják, hogy lelevelezték a dolgot a Sony-val és a cég nem javasolta az eljárás használatát, mintsem azokra, aki arra buzdítanak, hogy "fújassad csak, úgy fasza". Persze, mindenki döntsön saját belátása szerint, de csak magamat tudom ismételni: ha ez user-feature volna, akkor írnának róla a manual-ok.
    Ez pont olyan, mint a TV-knél a szervízmenü. Sehol nincs leírva, hogyan kell belelépni, fórumokra mégis kikerül, a sok láma belenyúl, aztán meg sír a szája, hogy elcseszte a 300 eFt-os készüléket, csakmert egy kicsivel durvább fekete szintet szeretett volna kihozni a TV-ből, úgy, hogy fingja nem volt, hogy mit csinál és milyen értéket mihez állít be. Ugyanez a szitu itt is: gyakorlatilag nem tudsz megbízható forrást találni arra vonatkozólag, hogy mit is takar ez a funkció. Ergo ne használd, csak mert látod, hogy más is teszi.

    De persze igazad van: mindenkinek magánügye.

    Stress-test-ekkel szoktuk megnézni, hogy mit tud maximum egy CPU/GPU, mikor kezd el hibázni, stabil-e az adott beállításokkal a rendszer. PC-re ilyen pl. a Prime95, vagy az Orthos.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák