Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    Na nem gondoltam ennyien elvetemednek, hogy írásomra megmókolják a kontrollereiket. :D
    De örülök akinek sikerült. (ahogy írták felttem a szivacs helyett kétoldalú ragasztóval valóban egyszerűbb dolgunk van csak legyen legalább 1 mm vastagsága)
    Én meg amit írtam a letört műanyagot kijavítani. Funkcionalításban sikerült mert így már nem akad meg meg akad ki. De esztétikában picit rontottam meg kicsit nyertem is.
    Csippentettem egy nagyobb darab műanyagot, azt forrasztópákával odanyomkodtam mindenhová, hogy jó vastagon legyen anyag a lyuk körül. Aztán nekiálltam csiszolni kis kézi csiszoló/gravírozó géppel, utána csiszoló papírral addig amíg lett hely az analog kupaknak kényelmesen. A kívánt idézőjeles "sima" felület meglett azt még barátnő ötletére fekete körömlakkal bekentem és így viszonylag szép végeredmény született. (hát kinek mi :DDD )
    De sötétben játszva vele az ég világon semmi rendellenes nem érződik. 2nd playernek tökéletes. A fentebb leírt dolgok képekben: [kép]
    Sárgával karíkáztam a tanulságot, csak ne olyan hevesen a gravírozó géppel :U
    Végeredménynek ilyet sikerült elérni: [kép] Hasonló törés esetén mindenki gondolja meg mielőtt belekezd mert időigényes, türelmes munka. De még mindig megéri mint kukába dobni/venni egy utángyártottat-használtat (5-6k) vagy komplett házat rendelni hozzá (5k)
    Végszóként, hogy a 360 kontrollerről való analog kupak nem vált be mert szorult összeszerelés után kicsit így maradt az eredeti amin nincs gumi de majd rendelek kínából pár százért. Jó barkácsolást! :)

    [ Szerkesztve ]

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák