Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz .LnB #13450 üzenetére

    És ez mi? Értenem kéne vagy csak random *.gif (amit képként szúrj be, ne kelljen linkeket megnyitogatni, mert az töri meg a fórum flow-ját)?

    Nem.

    Úgy vagyok vele, hogy egyrészt gyűjtői szellemiség és a játék élvezete ott kezdődik, hogy leveszem a bolt polcáról / kibontom a futár hozta csomagot, kézbe veszem, megvizslatom, füzetecskéket átlapozom, ha volt extra soundtrack / poszter / akármi, értékelem, érzem az új illatot. Jól esik ránézni, nyoma van az elköltött pénznek is, ha pedig megszorulok, akár nemes egyszerűséggel tovább is értékesíthetem (nem fogom, de a lehetőség adott).
    Már az elég szomorú volt, hogy a játékipar túlnyomó többségben átállt erre az egy szál lemeztok direktívára. MENNYIVEL színvonalasabb volt anno, hogy gyakorlatilag minden játéknak nagy, papírdoboza volt, bőséges manuallal egyetemben.

    Másrészről nem vagyok hajlandó olyan produktumért fizetni, aminek az égvilágon semmi fizikai kontextusa nincs (csakis kizárólag akkor, ha máshogy semmiképpen sem elérhető).

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák